عشرت آباد تهران

عشرت آباد تهران

عشرت آباد تهران

عشرت آباد که در ناحیه 2 از منطقه ی 7 ، در محدوده ی مرکزی شهر تهران واقع شده است. این محله از سمت شمال و جنوب با میدان سپاه و خیابان انقلاب محدود شده و در شرق و غرب آن نیز خیابان های خواجه نصیر و شریعتی واقع شده اند و این محله را از نقاط پر رفت و آمد و مهم مرکز شهر کرده اند. محله عشرت آباد که امروزه دیگر نام دانشمند بزرگ ایرانی را ، به یادگار گرفته و خواجه نصیر نامیده می شود ، در منطقه ی 7 شهر تهران قرار دارد. پسوند حقوقی نیز که در ادامه ی این اسم آمده هم نشانه ی پیشه بیشتر ساکنین این محل است که به کار وکالت مشغول بوده اند. تاریخچه ی محله ی عشرت آباد به تهران قدیم باز می گردد و قدمت طولانی دارد. هر چند که این محله به شکل امروزی نبوده است. در گذشته اطراف شهر تهران ، خندق هایی حفر شده تا رفت و آمد مردم ، فقط از دروازه های شهر صورت بگیرد.اما اطراف این خندق ها و دروازه ها را بیابان های بزرگ و خالی ای محاصره کرده بود که بخش اعظمی از زمین هایش متعلق به نوه ی شاه قاجار بود و در آن خانه بزرگی برای خود ساخته بود. اما بعدها با گذشت زمان و پیش روی مرزهای شهر تهران ، این زمین ها که حالا درون شهر و در اطراف میدان بزرگ امام حسین ، قرار داشت به دست دکتر مصدق با قیمتی ارزان تر به مردم سپرده شد. ساکنین و صاحبین اراضی را بازاریان یا کارگران تشکیل دادند که مذهب آنها بین کلیمی و مسلمان متفاوت بود و همچنان نیز ساکنین امروزی محله عشرت آباد هم تعداد زیادی از مردم با دین متفاوت را درون خود جای داده است. گذشت زمان و تغییرات شهری سبب شده است ، محله عشرت آباد یا خواجه نصیر حقوقی شکل متفاوتی نسبت به گذشته به خود بگیرد و علاوه بر آن ساختمان ها و ادارات دولتی مهمی ، در این محله ساخته بشود که عشرت آباد را به خیابان حائز اهمیتی تبدیل کرده است. قرار گیری اداراتی مانند وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی یا وزارت ارتباطات و فناوری و اطلاعات یا پادگان بزرگ ولیعصر در این محل ، سبب رفت و آمد و شلوغی زیادی شده است و با وجود اینکه عشرت آباد از جمعیت بسیار زیادی پر نشده است اما تردد در آن کمی دشوار شده است.

محله عشرت آباد که امروزه دیگر نام دانشمند بزرگ ایرانی را ، به یادگار گرفته و خواجه نصیر نامیده می شود ، در منطقه ی 7 شهر تهران قرار دارد. پسوند حقوقی نیز که در ادامه ی این اسم آمده هم نشانه ی پیشه بیشتر ساکنین این محل است که به کار وکالت مشغول بوده اند.

تاریخچه ی محله ی عشرت آباد به تهران قدیم باز می گردد و قدمت طولانی دارد. هر چند که این محله به شکل امروزی نبوده است.

در گذشته اطراف شهر تهران ، خندق هایی حفر شده تا رفت و آمد مردم ، فقط از دروازه های شهر صورت بگیرد.اما اطراف این خندق ها و دروازه ها را بیابان های بزرگ و خالی ای محاصره کرده بود که بخش اعظمی از زمین هایش متعلق به نوه ی شاه قاجار بود و در آن خانه بزرگی برای خود ساخته بود.

اما بعدها با گذشت زمان و پیش روی مرزهای شهر تهران ، این زمین ها که حالا درون شهر و در اطراف میدان بزرگ امام حسین ، قرار داشت به دست دکتر مصدق با قیمتی ارزان تر به مردم سپرده شد. ساکنین و صاحبین اراضی را بازاریان یا کارگران تشکیل دادند که مذهب آنها بین کلیمی و مسلمان متفاوت بود و همچنان نیز ساکنین امروزی محله عشرت آباد هم تعداد زیادی از مردم با دین متفاوت را درون خود جای داده است.

گذشت زمان و تغییرات شهری سبب شده است ، محله عشرت آباد یا خواجه نصیر حقوقی شکل متفاوتی نسبت به گذشته به خود بگیرد و علاوه بر آن ساختمان ها و ادارات دولتی مهمی ، در این محله ساخته بشود که عشرت آباد را به خیابان حائز اهمیتی تبدیل کرده است.

قرار گیری اداراتی مانند وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی یا وزارت ارتباطات و فناوری و اطلاعات یا پادگان بزرگ ولیعصر در این محل ، سبب رفت و آمد و شلوغی زیادی شده است و با وجود اینکه عشرت آباد از جمعیت بسیار زیادی پر نشده است اما تردد در آن کمی دشوار شده است.

قیمت

محله عشرت آباد یا خواجه نصیر حقوقی به سبب قرارگیری در محدوده ی مرکز شهر ، نرخ قیمتی آن در حدود میانگین قرار دارد و می تواند انتخاب مناسبی برای سکونت از نظر اقتصادی هم باشد. این محله با قرارگیری در مرکز شهر و دسترسی به نقاط مختلف تهران و همچنین شرایط خود محله ، افراد زیادی را برای ساکن شدن به خود مشتاق کرده است.

دسترسی

همانطور که اشاره شد ، قرارگیری محله عشرت آباد تهران در مرکزشهر ، سبب دسترسی بسیار کاربردی و راحت این محله به اکثر نقاط شهر شده است. مرکزیت این محله دسترسی به تمام شهر را با خطوط مختلف اتوبوسی که این محله داراست ، فراهم نموده است و با اینحال خطوط تاکسی هم رفت و آمد را آسان کرده اند. ایستگاه های امام حسین و دروازه ی شمیران هم دسترسی این محل به مترو را تامین می کنند. لازم به ذکر است که چون این محله در مرکز شهر و در محدوده ی پر ترافیک پایتخت قرار دارد ، جزو محدوده ی طرح ترافیک و طرح زوج و فرد به شمار می رود.

امکانات

به سبب سکونت ساکنینی قدیمی در این محل ، محله عشرت آباد یا خواجه نصیر حقوقی دارای امکانات کافی برای ساکن شدن می باشد. از مراکز درمانی زیادی که در این محل یا در نزدیکی آن واقع شده است ، مثل ایرانشهر ، آراد و امام سجاد و … گرفته تا انواع مراکز فرهنگی مانند هنرستان آزاد موسیقی یا کتابخانه هشت بهشت در این محل واقع شده اند. مساجد و حسنیه هایی نیز در این محل که بافتی سیاسی و مذهبی دارد ، واقع شده اند. مراکز خرید گوناگون مثل شهر کتاب و تعداد زیادی از مغازه های تجاری هم در عشرت آباد مشغول به فعالیت و خدمت رسانی هستند و امکانات این محله با وجود کافه ها و رستوران ها کامل می شود.

طبیعت گردی

با وجود مهم بودن این محله ، اما بافت مدرن در عشرت آباد چندان توسعه ای نیافته است. به همین سبب امکان قدیمی موجود در آن را می توان به چشم آثار تاریخی که ارزش بازدید دارند ، دید. از جمله ی این مکان ها می توان به ساختمان کلاه فرنگی عشرت آباد اشاره کنیم که البته امروزه از محدوده ی این محله کمی خارج شده است و جزوی از محله کاج نیز به حساب می آید. علاوه بر آن عمارتی که نوه ناصرالدین شاه برای خود ساخت همراه با قناتی در زیر آن هنوز در این محله سرپا است. فروشگاه های مختلف و مراکز دولتی مهم محله عشرت آباد یا خواجه نصیر حقوقی هم ، از موارد پر بازدید این محله به شمار می روند.

برای مشاهده ی آگهی های خرید آپارتمان در عباس آباد ، خرید آپارتمان در حشمتیه ، خرید آپارتمان در نظام آباد ، خرید آپارتمان در وحیدیه ، خرید آپارتمان در خیابان انقلاب ، خرید آپارتمان در میدان فردوسی ، خرید آپارتمان در سید خندان ، خرید آپارتمان در عشرت آباد ، خرید آپارتمان در بهشتی ، خرید آپارتمان در بهجت آباد ، خرید آپارتمان در خیابان مدنی ، خرید آپارتمان در سبلان شمالی ، خرید آپارتمان در دروازه شمیران ، خرید آپارتمان در بهشتی ، خرید آپارتمان در شریعتی ، خرید آپارتمان در اسفندیار ، خرید آپارتمان در استاد حسن بنا ، خرید آپارتمان در انقلاب ، خرید آپارتمان در خیابان بخت آزاد ، خرید آپارتمان در خیابان جمهوری ، خرید آپارتمان در ارامنه ، خرید آپارتمان در اجاره دار ، خرید آپارتمان در هفت تیر ، خرید آپارتمان در مفتح جنوبی ، خرید آپارتمان در دروازه دولت به بخش آگهی های وب سایت املاک کیش مراجعه فرمایید.